WWW.JOUWGGD.NL

Alles over gezondheid voor jongeren

Op deze website vind je antwoord op vragen over je lichaam, je gevoel of dingen waar je liever niet thuis over praat.

Populaire onderwerpen

Gezond gewichtAnticonceptieVeranderingen in de puberteitAls je je rot voeltOnline-vrienden

Bekijk alle onderwerpen

 

In jouw regio

Maak je je zorgen of zoek je hulp? Het is altijd mogelijk om kosteloos een afspraak te maken met een jeugdarts. Dit kan via telefoon-nummer 023-789 1777 bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30-12.30 en van 13.00-17.00 uur.

Neem ook eens kijkje op www.kenterjeugdhulp.nl op deze site vind je alles over jouw geestelijke gezondheid. Woon je in de regio IJmond dan kun je ook kijken op de website van Lucertis.

Contact met GGD Kennemerland

Je kan ook anoniem chatten met JouwGGD. Wij zijn er elke werkdag tussen 15:00-21:00 uur en zondag van 18:00-20:00 uur. rebuppers in Haarlem vallen onder GGD Kennemerland!

 

Puber zijn!

Als je in de puberteit komt verandert je lichaam aan de buitenkant en ook aan de binnenkant. Meestal rond je 11e (bij meisjes) en 13e (bij jongens), maar vaak ook eerder of later, begint je lichaam zich te ontwikkelen.

 

Gevoel

Voel je je soms onzeker, of heb je last van stress? Dat is heel normaal. Je bent echt niet de enige!

Onderwerpen over Gevoel

Meer onderwerpen ›

Als je je rot voelt

Angst

Ben ik wel normaal?

Eenzaamheid

Eetproblemen

Pesten

Zelfdoding en zelfbeschadiging

 

Hoe denk jij over roken?

Doe ‘Smoke Alert‘ dé online test om te ontdekken hoe jij nu eigenlijk over roken denkt. En om te zien of jij goed ‘nee’ kunt zeggen. Of je nou rookt of niet. Want ‘nee’ zeggen, da’s niet altijd even makkelijk.

Stoppen met roken

Wil je stoppen met het roken van sigaretten? En wil je informatie hierover? Of wil je hulp bij het stoppen? Er zijn verschillende soorten ondersteuning mogelijk. Download bijvoorbeeld de Stopstone app. Stopstone helpt en motiveert je om vol te houden niet te roken. Stopstone is gratis, anoniem, gemakkelijk in gebruik en kan zonder begeleiding gebruikt worden.

Als je ander soort hulp zoekt bij het stoppen, kun je ook kiezen voor advies van een deskundige of een gesprek met iemand die je begeleidt. De hulp die het beste past verschilt bij iedereen maar het vergroot je kans om succesvol te stoppen. Meer info over stoppen vind je op rokeninfo.nl.