Rebupplus is bedacht om twee doelgroepen te verbinden. De pubers van boven de 70 jaar en de pubers van onder de 15 jaar.  De senioren worden door de jonge vrijwilligers/sters van Rebup in de watten gelegd op de Rebup lokaties tijdens de koffie/thee ochtenden.  Diverse Rebupprojecten worden ook uitgevoerd op deze inloop voor de senioren buurt bewoners. Want qua interesse zijn er veel overeenkomsten tussen hen. Deelname is voor allen gratis.

Haarlem-West

Iedere maandag koffie & thee inloop.

10.00-12.00 uur.

Rebup in het Zaeltje – Hoofmanstraat 12B

Leiding: de jongeren Gijs en Lindsey.

Een gezellige groep senioren komt iedere maandag tussen 10.00- 12.00  lekker koffie drinken of een kop thee, tekenen, sjoelen of gewoon lekker kletsen het kan allemaal. Hun gastheer Gijs zorgt dat daar alles op rolletjes loopt samen met vrijwilligster Lindsey.  Zij maakt de wekelijkse woordpuzzel. Maar het kan ook zo zijn dat Marion zomaar binnen stapt met een tafel gast(e). Afgelopen jaar waren dat bijvoorbeeld de wethouder Diana van Loenen en Liesbeth Wieberdink van de politieke partij Volt. Er zijn weer nieuwe gasten uitgenodigd maar wie dat zijn is nog een verrassing.

Haarlem-Oost

Iedere donderdag koffie & thee inloop.

10.30-12.00 uur.

Rebup Hofmeijerstraat 12 Haarlem-oost.

Leiding: de jongeren Gijs en Adra.

Een gezellig dames groepje senioren komen iedere donderdag tussen 10.30- 12.00  lekker koffie drinken of een kop thee. Lekker kletsen over vroeger en ondertussen komen er dan soms vragen bovenborrelen over uitleg van de telefoon of de computer. Ideeën zijn altijd welkom. Maar gewoon even lekker kletsen kan natuurlijk ook.