Kinderen moeten altijd mee kunnen doen bij Rebup.

Voor €20,- per jaar ben je een vriend of vriendin van Rebup.  De rest van de onkosten vult Rebup aan met binnengekomen donaties.  Heb je een Haarlem pas dan  hoef je niets te betalen.  Dat doet het Jeugdfonds Sport & Cultuur voor je. Meedoen kan dus altijd! Daar zorgen wij gewoon voor. Je mag dan komen wanneer je wilt.  Gaan wij opstap naar bijvoorbeeld het theater en je hebt je aangemeld bij ons, maar je kan ineens niet mee.  Dan is dat geen probleem maar wel even afmelden ajb. Dan kunnen wij daar rekening meehouden i.v.m zitplaatsen en reserveringen.

 

Wij bieden een veilige plek voor ieder kind. Een plek voor kinderen van 7-17 jaar, na schooltijd en in de vakanties. Bij Rebup ondekken de kinderen hun talent en bouwen zij op deze manier aan inzicht en vertrouwen om vervolgens een volgende stap te kunnen zetten naar andere verenigingen, cursussen of sportclubs. Word je gepest op school? Wij stomen je klaar om meer zelfvertrouwen te krijgen. Want van alles is een projectje te maken door ons dat (vaak niet zichtbaar) wij in samenwerking doen met de scholen.  Kunst en cultuur is de rode draad.  Want met kunst kan je alles bespreekbaar maken. 

Wilt u ons financieel steunen?  Zodat wij meer kinderen kunnen helpen? Dan kunt u al voor €50 per jaar een Rebup BFF worden. U krijgt van ons dan een  welkoms tekening van één van de kinderen, een setje kunstkaarten, onze kerstkaart en onze Rebupkrant ieder jaar opgestuurd. Natuurlijk krijgt u een attentie  op onze Rebupmeiden dag (8 maart) .

Rekeningnummer: NL60RABO0153254998  t.a.v. Stichting Rebup

 Dank u!

 

Heeft u een groot hart voor de kunst en wilt u ons ook financieël steunen?  Wij  hebben van alle kunstwerken een selectie gemaakt voor de verkoop. Mocht u interesse hebben in een schilderij, kunt u Marion een berichtje sturen.  De opbrengst van de verkochte kunstwerken gaan naar onze kunst& cultuurprojecten. Zo kunnen kinderen bij Rebup altijd gratis blijven meedoen met alle projecten. In het submenu vindt u de namen van de kunstenaars en de kunstwerken die te koop zijn. Koopt u van ons een schilderij dan bent u een echte Rebup ART vriend.

 

De opbrengst van onze kinderboeken gaan naar alle Rebup projecten. Van materiaal tot bijles.