Kinderen moeten altijd mee kunnen doen bij Rebup. Zonder lid te  hoeven worden en/of zonder overleg of het financieel haalbaar is binnen een gezin.  Bij Rebup kunnen kinderen altijd binnen lopen wanneer zij dat zelf willen.  Wij bieden een veilige plek voor hen aan waar zij zichzelf mogen zijn, na schooltijd en in de vakanties. Bij Rebup ondekken de kinderen hun talent en bouwen zij aan inzicht en vertrouwen om vervolgens een volgende stap te kunnen zetten naar andere verenigingen, cursussen of sportclubs. Word je gepest op school? Wij stomen je klaar om meer zelfvertrouwen te krijgen. Want van alles is een projectje te maken door ons dat (vaak niet zichtbaar) wij in samenwerking doen met de scholen. 

Wilt u ons financieel steunen?  Zodat wij meer kinderen kunnen helpen? Dan kunt u al voor €50 per jaar een Rebup vriend worden. U krijgt van ons dan een  welkoms tekening van één van de kinderen, een setje kunstkaarten, onze kerstkaart en onze Rebupkrant ieder jaar opgestuurd. Natuurlijk krijgt u een attentie  op onze Rebupmeiden dag (8 maart) .

Rekeningnummer: NL60RABO0153254998  t.a.v. Stichting Rebup

 Dank u!

 

Heeft u een groot hart voor de kunst en wilt u ons financieël steunen?  Wij  hebben van alle kunstwerken een selectie gemaakt voor de verkoop. Mocht u interesse hebben in een schilderij, kunt u Marion een berichtje sturen.  De opbrengst van de verkochte kunstwerken gaan naar onze kunst& cultuurprojecten. Zo kunnen kinderen bij Rebup altijd gratis blijven meedoen met alle projecten. In het submenu vindt u de namen van de kunstenaars en de kunstwerken die te koop zijn. Koopt u van ons een schilderij dan bent u een echte Rebup ART vriend.

 

De opbrengst van onze kinderboeken gaan naar alle Rebup projecten. Van materiaal tot bijles.