FRUIT 2011/2012

 

 

              GROEN             

Iedere week haalt Jennifer fruit bij onze sponsor en favo groenteboer “Bonne Louise”, op de Zijlweg. Niemand wil fruit. maar als het dan toch op tafel staat dan, is zo’n fruitschaal toch wel aantrekkelijk. Het fruit is dan ook zo op. Vooral de bananen. Want dat is natuurlijk makkelijk eten. Appels en kiwis  kosten meer tijd. Maar ook deze gaan op! Af en toe snoepen is niets mis mee. Maar snacken moet gewoon gezond. Binenkort gaan wij koken!

                            Augustus  TIP:                           

 

Het nieuwste kookboek van Angela Prins ! Hét kookboek voor pubers!!!!!

 

Het nieuwste kookboek van Angela Prins !

Hét kookboek voor pubers

Zelf koken is hot; wat is er leuker dan samen met vrienden koken? Goede ingrediënten uitzoeken in de winkel of op de markt, samen proberen en variëren, maar bovenal: samen opeten!
Voor wie op kamers gaat en het écht zelf moet gaan doen, is dit boek helemaal een uitkomst. Angela Prins laat zien dat lekker en gezond koken niet duur of ingewikkeld hoeft te zijn. Met haar recepten kun je scoren! Vrienden en familie zullen diep onder de indruk zijn van het resultaat.

Voor De smaak te pakkenzocht Angela Prins een wat oudere doelgroep op dan voor haar eerdere boeken. Karel Zwaneveld legde weer op een aanstekelijke manier de enthousiaste kooksessies vast.

De smaak te pakkenniet alleen een heerlijk boek vol geweldige recepten geworden, maar ook een feest om te bekijken.

‘Prins is een begaafd didacticus Ze weet hoe ze kinderen en jongere moet motiveren. Kortom: een ideaal boek voor jongzelfstandigen in de keuken, zonder strenge regels (maar mét mooie foto’s van Karel Zwaneveld)’
Dagblad vh Noorden

Naar boven

 

Angela Prins heeft de smaak te pakken!

Foto’s omslag en binnewerk:
Karel Zwaneveld
geb. 144 pagina’s
Formaat 21×23 cm
prijs: 17,95
ISBN: 90 5637 826 0
13+
NUR: 284
2006