NA CORONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

THEATER PARTIJTJE:

Op  woensdagmiddag je verjaardag vieren in ons  Hofmeijertheatertje, dat kan! 

Programma:

Eerst limo en zingen voor de jarige, dan knutselen we de schaduwen en maken het verhaal. Daarna is het tijd voor de voorstelling. Natuurlijk maken wij een filmpje. De  zelfgemaakte schaduw poppen mogen mee naar huis. En het filmpje kan je leuk thuis laten zien, aan je eigen publiek! 

 

Dag: woensdag.

Tijd: 14.00-15.30 uur  ( met limonade of warme choco €75,-)

Of met patat + limonade: 14.00-16.00 uur. (€95,-)

Aantal kids: 6 

Leeftijd: 7-12 jaar.

Adres: Hofmeijerstraat 12 Haarlem (oost).

Reserveer: info@rebup.nl

 

Charleston partijtje:

Op zaterdagmiddag je verjaardag vieren  als actrice of acteur, in een andere tijd? De jaren twintig,  maar dan van de vorige eeuw! Dat kan, bij Rebup Mom’s. 

Programma:

Eerst limonade drinken en zingen voor de jarige, daarna gaan de kinderen zich verkleden. In de stijl van de jaren twintig. Wij gaan een verhaal verzinnen en daarna dit verhaal naspelen.  Natuurlijk gaan we het verhaal ook filmen. Net zoals ze dat deden in die tijd. Zonder geluid. Dat noemde je toen een stomme film. Niet omdat de film stom was, maar omdat men toen nog geen geluid kon opnemen bij de film. Dat wordt een hoop pret. Bij zo’n chique partijtje horen natuurlijk ook (kinder) champagne en  bonbons, en het filmpje kan je leuk thuis laten zien, aan je eigen publiek! Je hebt vast wel eens gehoort over Charley Chaplin? Nou die tijd daar stappen wij in! Natuurlijk moet er ook nog even een groep foto gemaakt worden! Ieder jaar heeft Rebup een ander thema, dit jaar is het de Charleston. Leuk kinderfeestje even anders!

 

Dag: zaterdag.

Tijd: 15.00-16.30 uur  ( met limonade of warme choco,

kinderchampage en chocolade  €75,-)

Aantal kids: 6 

Leeftijd: 7-12 jaar.

Adres: Sterrebosstraat 61 zw. Haarlem (west).

Reserveer: info@rebup.nl