Mijn naam is Sandra Zedel.
Ik ben begonnen als vrijwilligster bij een opvangcentrum voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 17 jaar met een stoornis in het autistisch spectrum. Dat sprak mij zo aan dat ik verschillende opleidingen en cursussen ben gaan volgen en in het Speciaal Onderwijs ben gaan werken. Mijn laatste genoten opleiding is de meerjarige Post -Hbo opleiding Kindercoach. Inmiddels ben ik al weer enige tijd aanwezig bij rebupART. Met plezier geniet ik iedere woensdag van de kinderen in de Slachthuisbuurt.

 

Iedere woensdag is er van 10.30 –  12.00 een inloop bij rebupART Kruistochtstraat 54. Speciaal voor ouders  en verzorgers met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 6 jaar. “rebupART mini “.  Gewoon voor gezellig koffiedrinken en een praatje. En wie weet heeft u wel een vraag over opvoeden. Iets waar andere ouders ook tegen aan kunnen lopen, Kortom wij staan open voor uw ideeen.

 

Entree gratis, kinderen mogen mee, er is speelgoed genoeg aanwezig. De koffie en thee kosten €0,50 . U bent van harte welkom.

 

Wenst u liever mij alleen te spreken, dan kunt ook een apparte afspraak maken met mij. Sandra: 06-28289195
 

Voor ieder kind is het belangrijk om geaccepteerd te worden en zich gelukkig te voelen; en dat het zichzelf kan en mag zijn.
Ieder kind ontwikkelt zich en doet dit op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Levert dit problemen op dan kan een kindercoach een bijdrage leveren om deze problemen te helpen oplossen.

 

inloop iedere woensdag 10.30-12.00

om op de hoogte te blijven van mijn werk en actuele aanbod van workshops, kunt u mijn Facebookpagina volgen of een kijkje nemen op mijn website: www.kindercoachsandrazedel.nl